torsdag 1 april 2010

Aprilskämt?

Neej, jag tänker inte bjuda på nåt aprilskämt! Men jag blev själv lurad imorse av min dotter och ännu bävar jag för vad min man kanske hittar på... Dagen är inte ännu slut på långt när! Antagligen är det nog väldigt lätt att få mig grundlurad och det är minsann inte kul (för mig)

Silverträdet från Pentik har jag påskpyntat med söta glasägg, som även dom är från Pentik. Nöden har ingen lag för jag har ännu inte fått tag i några videkissor ;)



Det tycks vara lika svårt som vanligt att hinna med förberedelserna inför påsken. Huxflux står bara påsken vid dörren. Påskgräset urartade totalt... Tack, snälla rara A på jobbet som gav mig ett fat med världens finaste påskgräs!! Det luktar må ni tro riktigt vår om det! Glad är jag!



Sedan har det dimpt ned en del påskkort i brevlådan också, men tyvärr har jag själv inte skrivit några :( Det blir väl att knåpa ihop nåt vid datorn och skicka som e-mail istället. Energin har varit som bortblåst den här veckan av nån anledning. Jag har haft huvudvärk i över tre dagars tid och medicin har knappt ens hjälpt. Nu äntligen börjar det våras på riktigt... Det är betydligt varmare nu och snön smälter med fart. Solen gassar riktigt inbjudande varmt också emellanåt.


Jag hoppas på en trevlig och avkopplande helg! På lördag väntar en påskfest med påskbrasa.
Så ska det ätas ägg, ägg och åter ägg plus en del memma förstås *blink, blink*




Ha en riktig GLAD PÅSK!


3 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så vackra ägg i trädet! Ha en Glad Påsk!

alegni sa...

vilken fantastiskt vacker banner du fixat!
önskar hela famliljen en mysig och avkopplande påskhelg!

Kamomilla sa...

Jättevackert med pentiks träd!
Hoppas du slippit huvudvärken vid det här laget, så du kan njuta av påsken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...