söndag 16 oktober 2011

Allt hänger på en trådFör inte så länge sedan kom jag över en lina med klädnypor på loppis. I båda ändorna fanns ett trähjärta.Enkelt att fixa till själv också för den händige. Jag tycker att den passade bra att hänga i vårt kök framför det smala fönstret ovanför skänken mellan de båda höga glasvitrinerna.Hit hängde jag lite smått och gott... gamla fotografier, dotterns nytagna skolfoto i söt ram, hjärtan och pappersstrut. Till julen byter den med all säkerhet skepnad ;O)

I den här hörnan av köket byter jag gärna stilleben och saker flyttar hit / bort allt efter humör och känsla. Just nu handlar det väldigt mycket om lantligt vitt och nött med flera fattigmanssilverpjäser på skänken. Den fina ljusstaken från Jeanne dÁrc Living är pricken över i:et.Några tomma godisburkar står framme i hopp om att någon snäll skulle fylla på dem... hah!

Skönaste kväll till Dig!

6 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Jag har plockat bort mitt tvättstreck i spiskupan där jag hänger massa fint. Nu eldas det sköna brasor i stället. Hoppas solen lyst på dig denna sköna oktober helg!
Kram Pia

Nette Cecilia sa...

Så mysiga bilder du tagit ,linan var ju kul ,kramis Nette

Livet på Vestergård sa...

Nu ser jag att du har den vackra ljusstaken. Jag har fumderat på den men den ser ut att ta ganska stor plats. Jättefin är den i alla fall!

lyckobo sa...

Så fint i köket, och linan är ju en kul grej där i fönstret! Blir garanterat fint till julen också!

Skön kväll till dig oxå!

Annelis hantverk sa...

Vilken nytta en lina och några klädnypor kan göra och snyggt blev det!
Ha det bra!

Bitte sa...

Vad roligt att du vill vara med i min utlottning, nu hittade ju jag till dig också :-).

Vad fint det blev med linan med klädnypor, just att man kan "förändra den" efter årstiderna också. Din kandelaber i bakgrunden är bara för underbar, jag har sneglat på en sån länge men ännu inte slagit till. Känner jag mig själv rätt så har de väl hunnit bli totalt utsålda innan jag väl har bestämt mig för om jag ska ha en eller inte ;-).

Ha en fin tisdag!

Många kramar
Bitte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...