tisdag 25 oktober 2011

Från mossgrönt till vitt


... förvandlades mitt loppisfynd. Växthuset som står på metallben med en hylla undertill spraymålade jag vitt. Inte var den mossgröna färgen fy skam heller men jag ville ha det ljusare och mera passande ihop med andra möbler hemma.


Det här är mitt tredje växthus så nu kan jag visst kalla mig samlare av växthus också ;O)


Det allra största och bästa är bara i drömstadiet ännu... om jag nu någonsin får ett? Platsen för det finns där ute i trädgården ;O)


Det här växthuset får vara samlingsplats för lite söta saker och sånt. Kanske en och annan blomma smyger sig in där allt emellanåt också? För tillfället står en del loppade saker i skåpet. Urtavlan var en söndrig klocka som jag rev bort urverket på och vips hade jag en vacker tavla! Den rödprickiga dalahästen som svävar över en betongkruka är väl för söt? I helgen sken solen väldigt lågt in genom fönstren och gav vackra skuggor på väggarna.

Ha en fortsatt fin höstvecka med mycket solsken!

8 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Snyggt växthus! Jag drömmer också om den där stora varianten att ha utomhus :)

StrandviksVillan sa...

Vilken otrolig tur du har med loppisfynd!
Riktigt fint ditt "nya" växthus! Kanske en ljusslinga skulle vara fin där nu i mörkret?

Nette Cecilia sa...

Du har nog förmågan med loppis du ,Orkidé hemligheten är att låta dom stå ute i skuggan på sommaren dom vill ha svala nätter för att bilda knoppar,jag tog in mina o slutet på september o satte ut när frostrisken var över ,vatten o gödning ,så enkelt är det ,jag brukar alltid bära ut mina inneblommor på sommaren ,kram,Nette

alegni sa...

man kan ju inget annat än konstatera att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt när du lyckas göra det ena fantastiska loppisfyndet efter det andra!
växthuset är superfint!
kram

Uttan sa...

Kära nyfunna Bloggvän!!

Du har Vunnit hos Mej!!!!

Gillar Din Blogg ♥

Kramar!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Blev ju supergulligt i nya färgen. Även om det var rätt fint i orginalskick också. Satt nyss och dreglade (för femtielfte gången...) över ett alldeles fantastiskt växthus (som mer ser ut som en liten stuga) över hos Meadowbrook Farm. Törs du kika? ;)

http://themeadowbrookblog.blogspot.com/search/label/meadowbrook%20garden

Kram Sanna

nattugglan sa...

men skitt va häftigt.. man kan nog undra var du fyndar allt.. jag va på loppiset i stan en dag men inte hittar jag nått av värde.. hahah.. vi har nog olika ögon att se med.. men snyggt vart det.. ha de bra!!

Lyckoslanten sa...

Du är inte enbart duktig på att fynda, du är duktig på att restaurera också!
Med tiden kommer nog växthuset där ute ska du se! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...