söndag 30 oktober 2011

Bus eller godis?


Imorgon firas Halloween på olika ställen runt om i världen men hos oss firades det redan igår kväll då ett tjugotal barn knackade på dörren och skrek: BUUUUS ELLER GOOODIS!!! I kvällsmörkret iklädda de mest fantastiskt läskiga kläder och utstyrsel man kan tänka sig ;O) Tur var det väl att jag inte behövde välja buset utan fick söka fram godisskålen istället ?!

Godisskål loppisfynd
Bild från Sweet Pauls magasin

Jag har alldeles nyligen funnit vägen till en inspirerande hemsida. Klicka här så kommer du dit.  Kolla också in höstnumret av magasinet som du hittar här. Sprängfyllt med fina ideer, recept och helt underbara bilder!

Ha det bra och se upp i höstmörkret, kära ni!
 Kram

9 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Här hos oss är det inte vanligt att barnen går i gårdarna och är utklädda. Ett och annat halloweenparty hör man talas om men inget mer.
Skålen med kråkan, kaffemuggar och lite annat i samma serie har min dotter samlat på sig. Jag tycker att de är vackra.
Ha en fin söndag!

Lyckoslanten sa...

Vilken söt nalle du fick med dig! Jag äger en vit Pentik-nalle. Jaså ni har sådan tradition hos er. Här räcker det med att barnen kommer på påsklördag, men man vet ju aldrig hur traditionerna utformas.
Nu ska jag titta in på din tipssida!
Ha en skön dag! ♥

Vardagens guldkorn sa...

Här hade vi besök av helt bedårande små spöken i går kväll =0) Vi får se om det blir fler framöver. vet inte vilken som är den "riktiga"dagen att gå runt och erbjuda bus i grannskapet... vi får väl se helt enkelt =0)
Ha en bra söndag!
Kram Linda

Liljas Corner sa...

Godis tack! :) Tänk att folk börjat fira Halloween här också! Det är lite kul då man får klä ut sig.

alegni sa...

vi firar inte halloween alls. jag tycker det är en ganska onödig dag här. i usa är det ngt helt annat, där måste man fira dagen. stort! :)
kram

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Inga små Halloween-firare här än. De kanske sparar sig till imorgon... Jag tycker det är en kul tradition, som vi egentligen inte har här i Sverige men vad sjutton, man kan väl få fira den lite i alla fall. Det är ju ett roligt tema ;)

Och godis får jag nog bunkra upp med, för nyttigheterna går de nog inte med på. Hihi.

Ha en fin start på veckan!
Kram Sanna

Sanna - My Blueberry House sa...

- och just det!

Sweet Paul - tack för tipset :)

lyckobo sa...

Jag/vi missade helt halloween, pojkarna vet faktiskt inte att något sådant finns ens... Tur att ingen ringde på heller, isåfall hade vi väl fått ruttna ägg på fönsterglasen då vi inte hade något godis alls :D!
En bra ny vecka till dig!

STENLYCKA sa...

Tack kära vän!
Kram Raina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...