måndag 10 oktober 2011

En bra början

Jordglob och väskor loppisfynd
Denna regniga dag tänkte jag att vi tar oss en titt i vårt gästrum... Jag fick äntligen mannen i huset att borra fast tallrikshyllan där igår kväll ;O) Ut med den tidigare hyllan som var både ful och grön.. In med loppishyllan som jag köpte i våras istället.


På hyllan placerade jag en del av alla mina inredningsböcker. Det går ju att variera sedan precis hur man vill. Från början hade jag tänkt att jag skulle placera en samling med keramiktavlor som jag har där... men vi får se.


Jag har god lust att göra om hela rummet. Tapeterna är inga storfavoriter mera alls. Jag skulle kunna tänka mig rummet i vitt och grått. Risken med att ändra om en sak gör vanligen att hela helheten ska ändras till slut ... på gott och ont.


En grå detalj är i varje fall införskaffad. Den gamla numera nostalgiska telefonen köpte jag på loppis för några veckor sedan. Den funkar, men det är bara möjligt att svara i den. Det går inte att ringa samtal. Allra mest gillar jag ringtonen som den ger i huset ;O)


Det här rummet behöver en del krafttag här framöver. Några möbler ska målas och fixas. Apropå det så placerade jag mina vita kappsäckar  i ena hörnet tills vidare...

 

Kramisar

4 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

En sån telefon, men den var grön, hade vi ju hos oss när jag var barn :)

Nette Cecilia sa...

Har samma önskemål om färg i det här rummet jag sitter i såg en fin grå tapet som liknade trä i en tapetkollektion jag tittade i förra veckan ,men det kan ju hinna ändras ännu för tapetserandet lär inte bli av förrän till sommaren,Kram Nette

lyckobo sa...

Hej! Så fiffigt med böcker i tallrikshyllan, borde nog testas nångång, fast jag har ju inte så många förstås..
Telefonen väcker nog nostalgiska känslor, fin färg har den också! Är det en renskinn där på golvet? Om jag får råd (efter alla vinterkläder och skor åt pojkarna) så vill jag ha ett att ha på soffan! Mjukt och mysigt till vintern!

Ha det bra!

StrandviksVillan sa...

Hejhej!

Nu kan jag ääääntligen kommentera igen!
Så många vackra inlägg från dig, särskilt från resan! Grottan ni besökte påminner om den vi såg på Gotland i somras :)
Riktigt mysiga serveringar du visade också, med alla vackra träsoffor.

Du ser ut att ha många intressanta böcker i din hylla! Visst har man rum som man gärna skulle göra om från golv till tak (och vi har ändå bara bott i huset i fem år!)

Ha en solig fin dag!
A-C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...