fredag 7 oktober 2011

Reseminnen


Några små minnen kom med hem från resan... Det lönade sig att köpa vin, olivolja eller lavendel i alla de former. Vinet lämnade vi bort direkt... det skulle ha blivit för tungt att bära plus onödig risk att flaskorna skulle gå sönder ;O)  


Påsar med lavendel köpte jag flera av... Luktar så gott att ha hängandes i rummet eller i klädskåpet! Hjärtkransen på skåpet är loppisfynd.


Från självaste Venedig föll jag för en came i vackraste blågröna nyans. Så otroligt vacker och fyndad till ett vrakpris (!) För mig kommer den alltid att symbolisera minnet av kanalernas blågröna vatten och fågeln på axeln duvorna på San Marcos torg ;O)  Den går att använda som hänge eller brosch.


Bästa reseminnet är förstås alla de foton som kom med i bagaget. Det höll ju på och gå galet med det ena minneskortet men tur i oturen att det redde upp sig ;O)  Ni har bara fått se en bråkdel av de foton jag tog på resan men jag vill tacka så innerligt för alla goa kommentarer om dem! Ni är så gulliga!

Ha det gott denna fredagskväll!

Kram

5 kommentarer:

Lycka är ~ Onnea on sa...

så vacker came smycke.
Bilderna du visat har varit så fina.
~Marita~

Nette Cecilia sa...

Camèn är ju för underbar den förde faktiskt tanken till vatten,mycket fint minne,kramis Nette

Livet på Vestergård sa...

Så fina minnen! Camen är riktigt fin!

Bea sa...

Hej!
Ser att jag missat en hel del fina inlägg med underbara bilder! Så fint du har med dig hem från resan, påse är ju otroligt söt och likaså broschen.
Hoppas du får en fin helg! /Bea

Lyckoslanten sa...

Lavendelpåsar i olika former höll jag i och skulle köpa sen, men det blev aldrig. Du var klok du!
Så fint du symboliserar ditt vackra camesmycke!
Ha en skön helg! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...