torsdag 6 oktober 2011

Stenar, klippor och en stor längtan tillbaksHallåå... hoppas att ni har det fint i höstrusket? Här har det både regnat spön i backen och varit mörkt hela dagen! Tur i alla fall att det går att sitta inne och mysa i värmen... Jag håller ännu på med mina Kroatienbilder då tillfälle ges. De är väldigt många till antalet och jag borde ta och göra en fotobok så fort som möjligt. Det här blir sista inlägget från resan... börjar bli dags att återgå till hemmaplan, eller hur? Fast det är ju så skönt att drömma sig bort till varmare breddgrader ibland ;O)Maneter fanns det gått om längs med stranden. Dottern var väldigt fascinerade av dem och ville varje dag gå och se om de gamla fanns kvar eller om nya hade kommit in till stranden. Hon räknade till sammanlagt 16 st på en kort sträcka. De hörde inte till de livsfarliga sorterna men det hade förstås varit otrevligt om de hade bränt på huden.


Strandpromenaden en bit från hotellet var kanon. Vackra höga klippor som piskades av havets vågor. Stenarna och klipporna var spännande att utforska. Vågorna hade bildat roliga formationer och ihåligheter i stenarna. Ibland hördes ett väldigt kluckande och ovanligt ljud som uppstod då vattnet sköljde in i hål under dem.

Solnedgång över havet.


Jag simmade gärna i havet. Det var så mycket varmare än poolerna vid hotellet. Vattnet var väldigt salt men det sägs ju göra gott för både kropp och själ ;O)


Vi hann knappt hem från vår resa när vi längtade tillbaks dit... Så vem vet, kanske vi får chans att återse stället en gång till... Hoppas!! Jag fortsätter kvällen med att drömma vidare... ;O)

Carpe Diem!

4 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Så vackert! Det är ju inte alltid när man befinner sig på sydligare breddgrader som man kan tänka sig att åka tillbaka till samma ställe, men Kroatien är verkligen ett sådant land. Nu har du inspirerat mig att åka litet norröver en annan gång. ♥

Nette Cecilia sa...

härliga bilder idag igen ,känns nog som jag kunde följa med dig nästa gång ,kramis Nette

Livet på Vestergård sa...

Jag förstår att ni längtar tillbaka! Väldigt fina foton.
Kram Kicki

Käranån sa...

Underbara bilder från er resa, förstår att du längtar dit igen! Ha en skön helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...