tisdag 11 oktober 2011

Försvunnen eller inte?


På köksbordet har en ny eller nåja... gammal och rostig  blomkruka med krona fått plats. Faktiskt var den på villovägar här i höst också. Jag kom mitt i allt ihåg att jag hade köpt en sådan på en av sensommarens loppisar och då kunde jag inte hitta den mera. Hur det nu var hade jag väldigt mycket för mig när jag tömde bakluckan på bilen den dagen. Åh, vad jag har sökt och började nästan tro att jag hade lämnat kvar den på försäljarens bord ;O)Jag börjar visst bli lite disträ... inte så lite heller (fniss)...  Min käre man fann den till slut på trappan till förrådet. Jag hade kollat där minst tio gånger!! Undrar just vem som driver med vem?? I varje fall är jag mycket nöjd med att den hittades för jag gillar verkligen den och den rostiga touchen!


Dags med fullmåne igen... och för en gångs skull gömde den sig inte heller bakom molnen igår kväll. Den var så fin där den kikade fram mellan trädkronorna. Jag fotade på frihand. Kanske den skulle ha blivit tydligare om jag hade använt stativ. Men det kändes lite råkallt och ruggigt så jag var för lat att dra ut det ;O)

Månen fascinerar... Det har den gjort enda sedan jag var liten. Nyligen kom en hagelskur här. Den slutade nästan lika fort som den hade börjat. Himlen har fina skiftningar i mörkaste blått till knallrosa ikväll. Vackert! Jag ska greppa penseln för att måla en sak som ni får se senare någongång...

Allt det bästa till er!
 Kramar

7 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Tur du hittade kronan den var verkligen fin! Vilka bilder du tagit på månen, häftiga. Fast jag har ont utav fullmåne och har haft jättesvårt att sova, och blir så orolig på natten. Bor nog en liten varulv i mig...ler.
Ha en fin kväll!
Kram Pia

Livet på Vestergård sa...

Så fina månbilder du fotat!

Lyckoslanten sa...

Jag har två rostiga kronor, men inte så stora att en sådan blomma får rum. Man undrar nog ibland med det glömsk-syndromet...
Så illa är det inte i ditt fall om du har fotograferat månen på frihand! Otroligt! ♥

Nette Cecilia sa...

Att fota månen på fri hand är inte så dåligt .Fin bild,det där med glömska det blir inte bättre med åren ,kram Nette

lyckobo sa...

Vilken tur att du fann kronan, den är verkligen fin!!! Månbilden är häftig, man ser alla kratrar så tydligt! Har testat digikameran i mörkret nångång, men det funkar inte alls, fast troligen är det bara jag som inte förstår sig på inställningarna.. ;)
Kramen!

StrandviksVillan sa...

Jag såg också den fina månen när jag körde hem från jobbet. Skulle gå ut och fota när jag kommit hem, men se då gömde den sig bakom molnen... Visst är den faschinerande!!

Nilla Q sa...

Åh, vilka fantastiska bilder på månen!!

Kram pernilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...