lördag 22 maj 2010

Blomoholic?


Det har varit en helt underbart fin dag igen... Vi var till en plantskola och tittade över sortimentet där. Men ännu har vi inte riktigt kunna bestämma oss... vad ska vi ha i nya rabatten?

Det köptes visserligen en sibirisk alpklematis som ska placeras där i mitten av rabatten. Med hem följde också ett litet rödvinbärsträd. Det tror jag blir snyggt sedan då trädet blir fullt av dignande rödavinbärsklasar ;O) Jag har ett svartvinbärsträd bredvid trappan sedan tidigare, men det har fåglarna sått på naturlig väg. Första sommaren när vi bodde i vårt hus lade jag märke till den lilla plantan och sparade den och så tog jag bort grenar och skott vart efter tills den var så hög som jag ville ha den. Nu har den i ett par års tid gett bra skörd och det är extra kul då man går förbi att ta en näve med svarta vinbär och stoppa i munnen...
Jag kan inte se mig mätt på alla fina blommor som just nu tittar fram ur jorden. Och jag bara älskar att fota blommor, all denna färgprakt och naturens underverk. Varje dag upptäcker man nya saker i sin trädgård. Det här är absolut den allra bästa årstiden!


Ha en fin helg!


5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Ja håller med om att den bästa tiden är nu!
Vackra blommor du fotat. Där under penseérna ser jag en ros som jag stod och höll i sist jag var till Plantagen, tyvärr blev den kvar...
Ha en fin fortsättning på helgen!

Änglarnas hus sa...

Ja nu är det verkligen en härlig tid! Så roligt att få anlägga ifrån nytt!

ha en fin pingstdag!! Kramis Sanne

Helena sa...

Ja, visst är det en härlig tid! Vilka otroligt vackra foton du tar och visar! Ha en fin dag! Helena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Klematis är fint, jag hittade en på en soptipp för blomrens uppe i skogen för flera år sen. Den har växt något enormt, och blommar så vackert. Du kommer och få mycket glädje av din klematis. Jättefina foton, håller med helt om att det är som bäst i trädgården nu.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria

Fro (Idyll på landet...) sa...

Hei!
Takk for hyggelig kommentar inne hos meg! :) Så koselig blogg du har, jeg har lagt meg til som følger!
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...