lördag 26 februari 2011

Glad i tulpaner


I onsdags var vi till mina föräldrar och hälsade på. Mamma hade en fin tulpanknippe på bordet och de fångade mitt stora intresse. Det blev taget några bilder. Det förvånade mig att bilderna blev så pass ljusa utan blixt i ett rum som var rätt så mörkt med bara ett par svaga lampor i närheten. Riktiga glädjespridare!

Idag har dagen gått med fart... Jag var på fotokurs och dagens tema var porträttfotografering. Jag gillar ju inte alls att stå framför kameran så det var en verklig utmaning ;O)


Egentligen var dessa stillebenbilder läxa till förra gångens kurs. Vi fick i uppgift att  försöka göra något nytt med ljus och komposition. För mig är fotograferandet hobby nummer ett. Sedan digikamerorna kom är det dessutom så mycket lättare och mindre kostsamt att få bilder knäppta. I Like!

Ha en fin kväll! Jag tar nog mig en titt på Melodifestivalen innan läggdags ;O)

10 kommentarer:

Bea sa...

Underbara tulpanbilder som du lyckats fånga väldigt fint. Trevligt med fotokurs, det ger säkert nya vinklingar i foto-konsten! Lycka till!
Ha en fortsatt trevlig helg! /Bea

Bittan sa...

Å när får vi se dagens foto från kursen då ? Spännande !!!
Det är absolut något jag skulle vilja lära mig, men säger som du inte porträtt av Moi själv.
ha en fin lörd kväll .....nu börjar Mello bäst att slå sig ner i soffan.
Kram Bittan

Nette Cecilia sa...

Vackra bilder ,tulpaner får man inte nog av,men har det börjat snöa på din blogg,har inte tittat på m festivalen så mycket i år tycker att allt låter samma sak,kramis Nette

irene sa...

Underbart fina bilder!
ha en god söndag!

Klem Irene

lyckobo sa...

Bilderna blev verkligen fina, du måste ha en bra kamera!..och duktig på att fotografera också,det räcker ju inte bara med en bra kamera! Sku va roligt att se dig framför kameran också,kanske jag utmanar dig att visa bilden,hih! Låter kul med fotokurs :)

Skön helg!

Lyckoslanten sa...

Om du var där på förmiddagen skulle du ha sett mig gå förbi då :o) Så trevligt det låter med fotokurs! Du är verkligen duktig på det där! Jag glömde totalt bort melodifestivalen i går. Vi förde en son till tåget i Seinäjoki och det fick räcka som kvällsprogram.
Ha en skön dag! ♥

Annelis hantverk sa...

Va roligt att kunna gå på en så fin fotokurs med en bra kamera förståss! Underbara foton du tagit på Tulpanerna! Vi får väl se porträttfotograferingen sen!
Ha det bra!

Jessica sa...

Jättefina tulpanbilder! Skall försöka ta mig ur bloggdvalan nu! I veckan fick jag också en smak av Italien då en kokbok kom hem till mig på posten. Mitt underbara Toscana av Stefano Catenacci!! En matresa i Italien skulle verkligen sitta fint ;)

p.s Hundarna kommer från samma kennel men tror inte de är destovidare släkt. På tal om hundar tror jag bestämt att du förut hade en hund (Cocker Spaniel)från mina föräldrar) ?! :)

Ord & Känsla sa...

Det blev verkligen bra bilder på tulpanerna! De är tacksamma att ta kort på;)

Kram Helena

C. Tvillingmamma sa...

Härligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...