tisdag 17 augusti 2010

Bröllopsdag


Om en droppe vatten var en kram,
skulle jag ge dej havet.
Om ett moln var en puss,
skulle jag ge dej himlen.
Och om kärlek var värme,
skulle jag ge dej solen.

Okänd

Vi har firat bröllopsdagen med middag på en närbelägen restaurang, som en gång i tiden var en ladugård. Maten är helt suverän där så nu är magarna mätta och belåtna. Resturangen ligger naturskönt bland åkrar och sädesfält. Solen gassade å det varmaste så vi satt och åt ute på terrassen och njöt. Hundratals tranor flög förbi (!). Vet inte, men det känns som om det är väldigt tidigt för det ...

Vi har haft bilen på service idag, så medan jag väntade på att den skulle bli klar var jag in på loppis. Där hittade jag den här tjusiga runda stenen till min sten- och äggsamling. Extra gulligt också att den hade utskurna hjärtan runt om den här dagen till ära ;O) Det blåblommiga fatet är ett Arabiafat från början av förra århundradet.
Det har varit tal om min brudbukett i ett tidigare inlägg så nu tänkte jag visa hur den såg ut. Vallmoblommor, rosor och vita orkideer... På den tiden då vi gifte oss fanns ju inga digitala kameror så jag har fotat från fotografiet direkt, därav bildkvaliteten.

Ha det bra alla!


6 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Grattis på er bröllopsdag! Underbar text av okänd! Stenen är ju riktigt läcker och brudbuketten med!
Ha en skön kväll!

Lyckoslanten sa...

Den var ingen dålig middag och stenen påminner om en röd jag har med sådana hjärtan, men själva stenen är hjärtformad. Så längesedan vi var till den restaurangen... Jag har också åkt till den orten för att se alla tranorna, men visst... det må vara alldeles för tidigt för flykt!
Oj du goda tid vilken fin brudbukett! De må ha varit snudd på kungligt!
Ha det gott! ♥

Vform sa...

Hej! Grattis till Er!
Versen är helt underbar ... så ska man känna inför sin kära ;) Underbar var också din brudbukett!
Har också besökt "föuset" en gång :)
Det var en trevlig plats!
Påminns nog om hösten nu när tranorna "skränar" förbi!
Jättefina loppisfynd!
Ha en bra vecka!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Åter igen grattis! Det var en vacker brudbukett och jag tycker att fotot ser riktigt fint ut ändå. Fin vers. Stenen är jättesöt och den passade ju extra bra en sån här dag.

Kram
Sanna

StrandviksVillan sa...

Stort grattis!
Låter som ett skönt ställe ni åt middag.
Ha en bra dag!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis i efterskott på bröllopsdagen, vilket mysigt ställe ni åt på. Och stenen passade bra med sina hjärtan. Underbar dikt du hittat, och din brudbukett är var ljuvlig. Så vackert när blommorna hänger ner så.
Kramar
AnnaMaria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...