måndag 23 augusti 2010

Tralalaa...


Ny vecka igen då! Nu är vädret mycket ostadigare och det känns att vi går mot höst. Vårt körsbärsträd fick bara nåt enstaka bär i år. Jag väntar istället på att plommonen ska mogna för de är betydlig fler. Jag skulle gärna vilja pröva att göra någon god sylt eller ett bakverk med plommon i.

Lavendelträdet som står i kruka har också börjat blomma nu. Det såg så tilltufsat ut efter förra vintern så jag trodde bestämt att det inte skulle klara sig. Men det har under sommaren fått nya skott, mest till ena sidan så kanske jag måste beskära det helt och hållet?

Ute står en fågelbur som jag köpte för ett tag sedan (loppisfynd). Jag hoppas att väder och vind ska göra den rostig så att den ska få ett härligt slitet utseende.


Jag önskar er en riktigt skön måndagskväll! Jag håller på och grejar med soffan, så det är bäst att jag fortsätter med det så att den blir klar nångång... ;O)


5 kommentarer:

C. Tvillingmamma sa...

Lycka till med soffan!

Änglarnas hus sa...

HALLOJSAN!

Vilken ljuvlig bild på det ensamma körsbäret!!

Ha en härlig, solig måndagskväll!!

Kramis Sanne

Joyforhome sa...

hej där :) spännande att du ville vara med i min tävling. Önskar dig lycka till. Vilken underbar blogg du har. Så vackra bilder du tar och så fint hem du har. Hit kommer jag gärna igen så jag lägger till dig bums i min blogglista ;)

Kram Malin

Livet på Vestergård sa...

Ja nu får man börja söka fram tröjorna. Men det är lite skönt också!
Vi har massor med plommon på gång, men det tar ett tag till innan de är klara. Körsbär har vi faktiskt inte, men det står på vill ha listan :)
Ha en fin tisdag! Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Jag var in som hastigast här i morse och trodde jag hade lämnat en hälsning, men... Jag gillar inte att börja klä på flera lager och sockorna kommer på mycket sent.
Här var inte körsbärsskörden stor heller. Gubben hade kapat av träden i fjol.
Fin bur du har hittat! Du har öga för det där!
Ha en skön kväll! ♥
Jag ska iväg och köpa målfärg och eventuell tapet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...