måndag 16 augusti 2010

Lev vackert på måndagMåndag den 16:nde ... hos oss innebar det skolstart. Sommarlovet har nått sitt slut för dotterns del och nu väntar ett nytt läsår med nya inlärningar och färdigheter!

Boken Lev Vackert har alldeles nyss kommit till stadens bokhandel. Jag såg den igår i skyltfönstret när jag gick förbi så idag måste jag bara dit och kolla in den! Och den är helt underbar! Mycket fina bilder som man kan titta hur länge som helst på ;O)

Här är några bilder ur boken:

Mycket välgjord! Ännu en bokskatt att vara rädd om i min bokhylla!! Jag som älskar att titta på bilder kommer att njuta av denna lääänge...

Bara så kul att få bläddra i boken på just en måndag. Uppiggande med andra ord ;O) Jag är så glad för att besökarantalet har nått 5000-strecket! Jihooo! Inläggen har hunnit bli 120 till antalet också. Det här måste så klart firas, så det blir snart utlottning på bloggen! Håll utkik!

På tal om att fira, så skulle en middag lik denna inte sitta helt fel imorgon för min man och jag sade ja till varandra för fjorton år sedan. Vår bröllopsdag...

Ha en fin vecka!


8 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Så trevligt, både med boken och bröllopsdagen! Jag har beställt boken och hoppas den kommer en dag då jag hinner bläddra i den1 Grattis på bröllopsdagen! Visst var det så att du hade vallmo i buketten, eller kanske jag tar fel! ♥

STENLYCKA sa...

Jag har beställt boken och fick ett meddelande idag att den är på väg till lilla mig. Skall bli så spännande att få se boken som alla talar om.
En för tidig grattiskram till dig på din bröllopsdag och även grattis till alla besökare. Förstår att du har många besökare , du som har en så fin blogg och skriver så trevligt.
Grattis än en gång och ha en bra bröllopsdag imorgon!
Kram Raina

Nette Cecilia sa...

Tänk att jag grundade min affär samma datum som din bröllopsdag fast 10 år tidigare ,Stort grattis till er,Nette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till alla besök, och grattis lite i förskott på bröllopsdagen. Och visst är boken underbar, vilket jobb dom har gjort.
Kramar
AnnaMaria

C. Tvillingmamma sa...

Mmm...hört så mycket bra om boken,hade varit gott att ha nåt att bläddra i känner jag med...men jag drunknar i dina bilder ist :)

StrandviksVillan sa...

Oooh så spännande! Jag vill också se den boken snart, eftersom det borde finnas några av mina bilder i den :) Jaaaa, jag tror faktiskt inte det innan jag ser med egna ögon!
Boken verkar vara otroligt välgjord och vacker.

Stort grattis på bröllopsdagen - hoppas den blir riktigt fin!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hejsan,

Jag måste bo under en sten hihi, den boken har jag inte hört talas om tidigare. Tack för tipset. Gillar också att bläddra ;)

Grattis till besöksantalet, så kul! Du har en mycket fin och trevlig blogg så är det bara.

Middan ser riktigt god ut (sitter här och blir hungrig på småtimmarna) önskar er en fin bröllopsdag - Grattis!

-Sanna

Unknown sa...

Men tack du underbara rara för de fina orden!!! Om du bara visste vad glad man blir när någon känner så, det är ju verkligen lite nervigt att släppa en bok, det finns ju många elaka tungor, många olika stillar, många olika tycken och det är ju alltid en chansning att göra det som man själv tror, tycker och tänker.
Men vi har ju haft så fin hjälp av så underbara bloggare så det kan ju inte bli dåligt tillsammans med dem, ler.
KRAM på dig! Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...