söndag 1 augusti 2010

Penseldrag och loppisbesök


Hej alla rara läsare! Helgen börjar närma sig sitt slut... Igår var det riktigt busväder hos oss med regn och rusk. Då tyckte jag det passade att svinga litet med målborsten när man ändå inte kunde vara ute.

På semesterresan var jag in på Ikea för att handla mig den lilla köksstegen. Den var träfärgad och jag målade den vit och limmade dit ett dekorationsord också. Carpe Diem tyckte jag att passade bäst in... Stegen kommer att bli perfekt i vårt kök för vi har väldigt höga skåp och jag behöver alltid en stol eller pall till hands när jag ska ha nåt ur skåpen ;O)

Förutom att måla har jag roat mig med loppisbesök i helgen och här är några av de senaste fynden. Tänka sig att jag äntligen hittade ett fönster som jag så länge har sökt! Det är nygammalt och inte så värst tungt som de brukar vara. Till formen är det ganska smalt men högt och det passar mig bra. Fyra euro fick jag ge och det var inte mycket!


För en euro styck fyndade jag ett tyghjärta, en liten blomkrans och en gullig ljuslykta som går att hänga upp nånstans.


Nu ska jag nog ta mig en runda till skogen och se om kantarellerna visar sig efter den senaste veckans regn... Vore gott med kantarellpaj!

Ha en fin kväll!


8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej.
Perfekt väder för och måla, jag ska göra om köksbordet här hemma. En sån pall skulle jag behöva också, den blev jättefin vit och med din målade text.
Hoppas du hittade kantareller, paj är jättegott.
Och jo vi har vita näckrosor i sjön, finns gula också.
Ha det gott
Kramár
AnnaMaria

Livet på Vestergård sa...

Den där pallen stod ganska länge omålad i mitt kök, men i sommar blev den äntligen vit.
Så snyggt det blev med text på. De är väldigt praktiska när man ska upp i höga skåp !
Fina loppisfynd du gjort...igen :)
Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Så nu har du också fått en Carpe Diem-pall. Jag tycker så bra om mina bekväma pallar med skrift!
kantareller har jag inte ens tänkt på att de kan finnas. Blåbär och hallon borde man ta sig ut och söka efter!
Hoppas du får en bra vecka! ♥

StrandviksVillan sa...

Mmmmm... vilken njutning att se dina vackra bilder!! Nu måste jag absolut bli prenumerant genast för att inte missa dina fina inlägg!
Vilket fint jobb ni gjort med trädgården! Vi håller också på som bäst. Helst vill man ju att det ska vara klart NU - men det gäller att ha tålamod :)

Dörren vår kommer ifrån solar, se här: http://www.solar.fi/index.php?nid=Solar+Rulla&pid=106&panel=5e3732f3a271b76aec1e6ab277cfc830
Den var jättelätt att skruva fast på insidan av dörrkarmen!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Pallen blev jättefin. Har en likadan - omålad - men jag hade tänkt måla den... hm.. nån gång.. Du hittar ju jättemånga fina fynd på loppis. Priset är ju oslagbart!

Så gott med kantareller, hoppas du får ihop till en paj.

-Sanna

Huset vid ån sa...

Tack för titten inne hos mig. Vilka underbara bilder du bjuder på....Din trappstege är jättefin o fräsch i vitt! Hoppas att du hittade kantareller i skogen.....Kram Therese

alegni sa...

vilka fynd du gjort igen! fönstret var ju ett riktigt kap, och huslyktan likaså. tror jag får börja komma med på dina loppisräder, själv hittar jag ju aldrig något...

Annelis hantverk sa...

Så fina fynd du gjort på loppis! Pallen blev ju jättefin med den texten på! Hoppas du hittade kantareller, jag ser ingen svamp när jag går i skogen ;)
Ha det så bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...